11.9 C
Lloret de Mar
Imatge d'arxiu de la campanya de donació amb la col·laboració dels bombers

El Banc de Sang i Teixits valora positivament les 66 donacions recollides a Lloret de Mar

D'aquestes, 7 són de persones que donaven sang per primera vegada; i també va haver-hi 15 oferiments de persones que volien donar però no van poder.

Imatge d'arxiu de la campanya de donació amb la col·laboració dels bombers

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Bones valoracions de la jornada de donació de sang, celebrada aquest dimarts a Lloret. Es van registrar 66 donacions, 7 de les quals eren de persones que ho feien per primera vegada, i 15 oferiments de persones que volien donar sang però no van poder.

La promotora del Banc de Sang i Teixits, Meritxell Casacuberta, considera que els resultats són positius, tot i que no es va poder comptar a última hora amb la presència dels Bombers. Recordem que ells protagonitzaven la campanya de donació i havien fet el treball de difusió en els últims dies, però no hi van poder participar a causa de les mesures de prevenció del coronavirus.

Segons Casacuberta, el perfil dels donants va ser molt variat, tot i que la majoria continuen sent majors de 45 anys.

La campanya s’ha dut a terme en un moment de l’any en què hi ha menys donacions de les previstes, a causa dels episodis de canvi de temps, els dies festius i les diverses accions socials.

Amb les donacions de les darreres jornades, hi ha reserves per als pròxims set dies. Des del Banc de Sang i Teixits expliquen que seria ideal poder arribar a la Setmana Santa amb unes reserves, com a mínim, de vuit o nou dies.

Recordem que el Banc de Sang compta amb un número de Whatsapp per fer consultes. És el 677 07 17 56.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.