14.6 C
Lloret de Mar

El Banc de Sang i Teixits valora positivament les 66 donacions recollides a Lloret de Mar

D'aquestes, 7 són de persones que donaven sang per primera vegada; i també va haver-hi 15 oferiments de persones que volien donar però no van poder.

Imatge d'arxiu de la campanya de donació amb la col·laboració dels bombers
Imatge d'arxiu de la campanya de donació amb la col·laboració dels bombers

Darreres Notícies

Bones valoracions de la jornada de donació de sang, celebrada aquest dimarts a Lloret. Es van registrar 66 donacions, 7 de les quals eren de persones que ho feien per primera vegada, i 15 oferiments de persones que volien donar sang però no van poder.

La promotora del Banc de Sang i Teixits, Meritxell Casacuberta, considera que els resultats són positius, tot i que no es va poder comptar a última hora amb la presència dels Bombers. Recordem que ells protagonitzaven la campanya de donació i havien fet el treball de difusió en els últims dies, però no hi van poder participar a causa de les mesures de prevenció del coronavirus.

Segons Casacuberta, el perfil dels donants va ser molt variat, tot i que la majoria continuen sent majors de 45 anys.

La campanya s’ha dut a terme en un moment de l’any en què hi ha menys donacions de les previstes, a causa dels episodis de canvi de temps, els dies festius i les diverses accions socials.

Amb les donacions de les darreres jornades, hi ha reserves per als pròxims set dies. Des del Banc de Sang i Teixits expliquen que seria ideal poder arribar a la Setmana Santa amb unes reserves, com a mínim, de vuit o nou dies.

Recordem que el Banc de Sang compta amb un número de Whatsapp per fer consultes. És el 677 07 17 56.

spot_img

El + Vist