10 C
Lloret de Mar
El cementiri de Lloret (Lloret Turisme)

El Banc del Temps visita el cementiri i altres elements del Museu Obert de Lloret

La finalitat és crear més vincles entre les persones que formen part del projecte.

El cementiri de Lloret (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

El Banc del Temps organitza una sèrie de visites als diferents equipaments del Museu Obert de Lloret (MOLL) per fer xarxa entre els seus membres. La primera serà aquest dissabte, en què s’anirà al cementiri modernista.

També està previst visitar la casa indiana de Can Font el 13 de novembre, la masia de Can Saragossa el 5 de febrer, el Museu del Mar el 26 de març i els Jardins de Santa Clotilde el 7 de maig. Sempre es faran a les onze del matí, excepte la de Can Font, que serà a les deu.

Una representant del Banc del Temps, Maite Rodríguez, apunta que és molt interessant organitzar activitats com aquestes perquè les persones que formen part del projecte es coneguin i puguin crear un vincle que faciliti després el funcionament del Banc del Temps. La finalitat és que les persones puguin intercanviar favors a canvi de temps, sense diners pel mig.

“Que la gent es conegui fa que després s’animi a fer més intercanvis individuals, demanar i oferir serveis, sobretot demanar, que és el que més costa”

Maite Rodríguez

Les visites als diferents equipaments del MOLL són gratuïtes i en alguns casos es comptarà amb guia. Les persones interessades en assistir-hi, cal que s’inscriguin al correu electrònic bancdeltempslloret@gmail.com.

El Banc del Temps també prepara trobades perquè les persones a qui els agrada dibuixar o pintar puguin fer ‘sketch’ plegades, davant dels monuments i paisatges de la vila. Aquestes trobades es faran cada primer dissabte de mes i la primera serà dissabte 6 de novembre, a les deu del matí, davant de l’església de Sant Romà.

spot_img

El + Vist