34.4 C
Lloret de Mar
Els equips del Bàsquet Lloret d'aquesta temporada

El Bàsquet Lloret ofereix a partir d’aquest dimecres un cicle de conferències virtuals

La primera sessió arriba aquest vespre, a les 20h, sobre aspectes psicològics.

Els equips del Bàsquet Lloret d'aquesta temporada

Darreres Notícies

El Bàsquet Lloret ofereix al llarg dels pròxims dies un cicle de xerrades especialitzades, amb l’objectiu d’ajudar a la població en aquest temps d’inactivitat esportiva pel coronavirus. Es podran seguir a través de l’Instagram de l’entitat.

La primera de les conferències arriba aquest dimecres, a partir de les 20h. Anirà a càrrec de Pol Soto, que explicarà com cal afrontar la situació actual en l’aspecte psicològic. Parlarà sobre els hàbits, les rutines i l’activitat física necessària durant les setmanes que duri el confinament.

Cartell de les xerrades del Bàsquet Lloret (Font: Twitter del club)

La segona xerrada es durà a terme el diumenge que ve, 29 de març, també a les 20h. S’exposaran temes que giraran al voltant de l’agenda de les persones en aquests dies i l’autoanàlisi. La conferenciant serà Irene González.

I l’última sessió que proposa el Bàsquet Lloret es farà el dimecres de la setmana que ve, 1 d’abril, a càrrec de Melissa González. La qüestió principal seran els estiraments analítics, un aspecte a tenir molt en compte, especialment pels esportistes en aquest temps sense entrenaments ni competició.

Les tres propostes es podran seguir a través del compte d’Instagram del Bàsquet Lloret i totes es faran a les 20h. La primera, com hem dit, arriba avui.

spot_img

El + Vist