28.3 C
Lloret de Mar
Un dels equips que participaran al torneig (Bàsquet Lloret)

El Bàsquet Lloret organitza el seu primer torneig aquest cap de setmana

S'adreça a les categories cadet i júnior i hi participaran uns 180 jugadors d'equips masculins i femenins d'arreu de Girona i Barcelona.

Un dels equips que participaran al torneig (Bàsquet Lloret)

Darreres Notícies

El Bàsquet Lloret organitza aquest cap de setmana un torneig en les categories cadet i júnior, és a dir, de 14 a 17 anys. Dissabte serà el torn dels equips masculins i diumenge, dels femenins. En total, seran uns 180 jugadors.

En tots dos casos, es farà una lligueta amb finals i tots els equips tindran el seu trofeu. A més, l’esdeveniment comptarà amb un concurs de triples, una competició d’habilitats i diferents sortejos.

Aquesta és la primera vegada que el Bàsquet Lloret organitza un torneig i el director esportiu de l’entitat, Marc Ciurana, explica que és una manera de mostrar tota la feina que es fa des del club i la intenció serà organitzar-ne més al llarg de l’any per a la resta de categories.

“Volem fer visible tota la feina que s’està fent des del Bàsquet Lloret i donar a conèixer el poble, les instal·lacions i els diferents equips del club”

Marc Ciurana

Els equips participants provenen de diferents punts de les comarques gironines i barcelonines. La resposta, per ser la primera edició, ha estat molt bona.

“Quan obres inscripcions dubtes si sortirà o no, però la veritat és que estem molt contents i amb ganes de dur-lo a terme”

Marc Ciurana

El torneig es disputarà aquest cap de setmana al pavelló del Molí.

spot_img

El + Vist