17.9 C
Lloret de Mar

El Bàsquet Lloret prepara el II Memorial Felipe Cerro

El torneig de pretemporada per a categories cadet i júnior es disputarà el 17 i 18 de setembre i comptarà també amb amistosos dels sèniors del Bàsquet Lloret.

La família de l'homenatjat al I memorial Felipe Cerro (Bàsquet Lloret)
La família de l'homenatjat al I memorial Felipe Cerro (Bàsquet Lloret)

Darreres Notícies

El Bàsquet Lloret organitza, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre, la segona edició del Memorial Felipe Cerro, un torneig de pretemporada per a les categories cadet i júnior. Hi haurà competició masculina el dissabte, mentre que la femenina serà el diumenge.

servicios profesionales jimenez

La cita serveix per recordar Felipe Cerro, que va ser president de l’entitat i que va morir el febrer del 2019, als 42 anys. A banda de tenir aquest record, es tracta d’un torneig que ajudarà als equips a preparar la pretemporada i poder arribar en un bon estat de forma a les seves respectives lligues, tal com ha comentat Marc Ciurana, director esportiu del club.

“Aquesta temporada, es divideix en les mateixes categories de l’any passat i tots els equips estaran entre Nivell A i Interterritorial”

Marc Ciurana

Una de les novetats d’aquesta temporada és que els equips sènior de l’entitat jugaran partits de presentació al finalitzar el torneig.

“Quan acabi el torneig, el nostre primer equip masculí jugarà contra el Castellar i el nostre sènior femení s’enfrontarà al Femení Maresme”

Marc Ciurana

El segon Memorial Felipe Cerro es disputarà els dies 17 i 18 de setembre, al pavelló del Molí.

spot_img

El + Vist