26.2 C
Lloret de Mar
Un dels busos, en la presentació de la campanya

El bus d’Òmnium amb el lema “Llibertat presos polítics i exiliats catalans” fa parada avui a Lloret

Estarà a l'avinguda Just Marlès, de 16 a 20 hores.

Un dels busos, en la presentació de la campanya

Darreres Notícies

El bus d’Òmnium Cultural que reclama la llibertat dels presos independentistas fa parada aquesta tarda a Lloret de Mar. Serà al passeig Verdaguer, a davant del Museu del Mar. La finalitat és poder difondre la campanya de l’entitat entre els visitants que hi ha aquests dies a la destinació.

Ho faran els voluntaris d’Òmnium, que s’adreçaran als turistes i els convidaran a entrar a dins de l’autocar. A través de diferents suports, els explicaran perquè es mobilitzen i com a catalans “lluiten contra la repressió de l’Estat espanyol”. Anna Maria Boix, coordinadora de l’ANC de Lloret, explica que “denunciaran l’existència de presos i exiliats“.

La campanya d’Òmnium es va presentar dies enrere. La vehiculen a través de tres autobuses retolats, amb el lema “Llibertat presos polítics i exiliats catalans” en diferents idiomes. Els busos estan recorrent el litoral català des de la Costa Brava fins la Daurada, passant per Barcelona.

Com hem dit, un dels vehicles serà aquest dimarts a Lloret. De 16 a 20 hores, estarà estacionat a l’avinguda Just Marlès.

spot_img

El + Vist