Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Autobús de Sagalés

El bus urbà de les línies 1.1, 1.2 i 1.3 comença a les 7 del matí des d’aquest dilluns

Aquesta mesura suposarà una millora pels estudiants de la vila que han de fer transbord a l’estació d’autobús.

Autobús de Sagalés

Darreres Notícies

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El CH Lloret juga aquest diumenge contra el Taradell

Immersos en la zona de descens, els homes de Xavi Albet disputen un nou partit vital en les seva lluita per la permanència.

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

A partir d’aquest dilluns, les línies 1.1, 1.2 i 1.3 del servei de bus urbà modifiquen el seu horari inicial. Han començat el seu recorregut a les 7 del matí, en lloc de fer-ho mitja hora més tard.

Aquesta mesura suposarà una millora pels estudiants de la vila que han de fer transbord a l’estació d’autobús. D’aquesta manera, comptaran amb més temps per arribar als diferents centres escolars.

Aquest servei pertany a la Línia 1, que es divideix en tres zones. La 1.1 dóna cobertura a la zona de Fenals, amb parades al Papalús, l’Institut Escola i la platja. La línia 1.2 recorre el Barri dels Pescadors, al Turó de l’Estelat, i passa per l’ajuntament. Per últim, la 1.3 dóna servei al Molí i al Rieral amb parades al Cap de Can Xardó, al barri de Can Ballell, al Cap Doctor Benito i a l’Oficina de Turisme.

Tota la informació de les línies i el recorregut amb les parades disponibles es pot consultar al web lloretbus.cat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".