14.8 C
Lloret de Mar

El Cadet Mixt del club de rem Santa Cristina queda tercer a la quarta regata de la lliga catalana de llaguts

Pescadors queda cinquè amb el Cadet Femení.

4a regata de la lliga
4a regata de la lliga

Darreres Notícies

Valoracions positives per part dels membres del Club Rem Santa Cristina i del Club Rem Pescadors. Totes dues entitats van participar en la quarta regata de la Lliga Catalana de Llagut, disputada aquest cap de setmana a Badalona.

Santa Cristina va competir en tres categories: Veterà Masculí, amb un setè lloc; Veterà Femení, amb una sisena posició; i Cadet Mixt, en què va obtenir el resultat més destacat, amb un tercer lloc.

La presidenta de l’entitat, Anna Rosa Bou, valora l’actuació de manera positiva i considera que, a poc a poc, es van mostrant les millores dels diferents conjunts. Conclou que “estem contents amb la progressió dels equips”.

Pel que fa a Pescadors, el club va presentar els Sèniors Masculí i Femení, amb un i un lloc, respectivament, i el Cadet Femení, que va acabar en la cinquena posició. Vadó Pujol, membre de la junta directa, es mostra “content” amb els resultats i destaca “l’esforç” de l’entitat tot i les baixes que han patit.  

Cal destacar que Santa Cristina, com ja ha passat altres vegades, va aportar vogadores a altres equips com el Club Natació Badalona o el mateix Club Rem Pescadors.

Ara, les dues entitats lloretenques ja pensen en la pròxima regata, a terres tarragonines. Serà aquest diumenge, a Deltebre, en la cinquena prova de la Lliga Catalana de Llagut.

spot_img

El + Vist