14.9 C
Lloret de Mar
Tendes en el càmping

El càmping Lloret Blau celebra el 50è aniversari

Tendes en el càmping

Darreres Notícies

El càmping Lloret Blau va obrir les portes el 1964. Per tant, aquest any celebra el 50è aniversari. Durant aquestes cinc dècades, l’establiment va canviar de propietaris i de nom, però la família que va obrir les portes l’ha recuperat.

La principal peculiaritat de l’equipament és que, tot i que va obrir als afores, actualment ha quedat al mig del municipi, per la construcció urbanística de l’entorn. Una característica que el gerent del càmping, Jorge Raventós, considera molt positiva, perquè permet als clients desplaçar-se sense fer servir el cotxe.

Ara mateix, el càmping acull tant públic familiar com jovent, tot i que dins de les instal•lacions separa els perfils de visitants.

El càmping Lloret Blau compta amb unes 250 parcel•les, tot i que no té cap zona de bungalows. En aquest sentit, el gerent assegura que volen millorar les instal•lacions i especialitzar-se més en el turisme familiar, sense renunciar als turistes joves.

De moment el càmping només obre de maig a setembre, tot i que quan compti amb bungalows espera poder allargar la temporada.

spot_img

El + Vist