19.8 C
Blanes
Les dues seus del Casal de Joves

El Casal de Joves es va traslladar a l’avinguda de Vidreres fa vint anys

Avui se celebra l'efemèride i durant els últims mesos el Puntet ha recollit fotografies dels usuaris per fer un mural.

Les dues seus del Casal de Joves

Darreres Notícies

Avui, 8 d’abril, fa exactament vint anys que el Casal de Joves es va traslladar a la seu actual, ubicada a l’avinguda de Vidreres, on hi havia l’antic escorxador. Ho ha recordat el tècnic de joventut, Carles Carbonell, que ha recordat que abans del 8 d’abril del 1995, el Punt d’Informació Juvenil El Puntet havia estat ubicat en un petit despatx de divuit metres quadrats al Turó de l’Estelat.

Segons Carbonell, “amb un format de Casal de Joves, l’equipament s’ha consolidat i ha crescut durant aquests 20 anys com a espai de dinamització juvenil adaptant-se als nous temps i a les noves generacions i augmentant els serveis gradualment”.

circo de las estrellas

El 2007 es va inaugurar El Puntet de Fenals, a la plaça Esteve Fàbregas, una extensió del mateix equipament per donar cobertuda en una zona aleshores en fort creixement. Un total aproximat de 170 usuaris passen cada dia pels dos equipaments.

El 2013 es van posar en marxa Els Bucs d’assaig d’El Puntet i recentment la re-obertura dels dos locals els caps de setmana i els festius.

Per commemorar l’efemèride, els últims mesos el Puntet ha penjat a la façana un fotomosaic fet amb fotos d’usuaris que han passat per les instal.lacions i que estarà penjat una temporada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist