18 C
Lloret de Mar

El Casal de la Gent Gran celebra aquest Dijous Llarder amb una festa de Carnaval

Aquest mateix 16 de febrer el Carnaval també se celebra a Can Carbó amb la voluntat de fomentar la inclusió dels joves del barri.

La rua de Carmaval a Lloret de Mar.
La rua de Carmaval a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

El Casal de la Gent Gran es prepara per celebrar aquest Dijous Llarder amb una festa de carnaval, que arriba amb moltes ganes després de dos anys de restriccions pandèmiques. La regidora de l’equipament, Arantxa Jimenz, subratlla que la gent gran de Lloret té “moltes ganes” de celebrar el Carnaval “sense limitacions”.

servicios profesionales jimenez

La festa de Carnaval al Casal de la Gent Gran és aquest dijous, a partir de les 17h. Al llarg d’aquesta setmana s’estan venent els tiquets a un preu simbòlic per als usuaris de l’equipament.

El centre cívic de Can Carbó, avui, obert per atendre els refugiats.
Centre Cívic de Can Carbó.

El mateix dijous el Carnaval també se celebra a Can Carbó amb la voluntat de fomentar la inclusió dels joves i infants del barri. Hi haurà de tot: des d’un concurs de disfresses a un taller de maquillatge o de pintar màscares, a més d’una xocolatada.

Aquesta festa, prevista a la plaça del Centre Cívic aquest dijous (17h), l’organitzen l’Ajuntament, en concret la Tarda Jove, amb la fundació Sergi i la col·laboració dels veïns de Can Carbó.

cartell can carbo

Tradicionalment el dijous gras, jarder o llarder és el primer dia del Carnaval o Carnestoltes. És el dijous anterior al Dimecres de Cendra. Aquest dia és costum celebrar àpats familiars que tenen per protagonista tota mena de menges que combinen els ous amb la carn.

spot_img

El + Vist