6.9 C
Lloret de Mar
Cartell del musical

El Casal Municipal de la Gent Gran anirà a Barcelona a veure ‘Scaramouche’

Serà el 16 de març. Les inscripcions ja són obertes i s’allarguen tot el mes de febrer. El preu són 42 euros, que inclouen el bus i l’entrada al teatre. Les places són limitades.

Cartell del musical

Darreres Notícies

El Casal de la Gent Gran anirà a veure el musical Scaramouche el 16 de març. La coordinadora, Margarita Rodríguez, ha explicat que sempre aposten per obres de Dagoll Dagom, sobretot si el preu és econòmic: en aquest cas els interessats pagaran 42 euros per a l’autocar fins a Barcelona i l’entrada al teatre Victòria.

Scaramouche és un espectacle basat en la novel·la de Rafael Sabatini, escrita l’any 1921, ambientada en l’època de la Revolució Francesa i va tenir una versió cinematogràfica als anys ’50 del segle passat. El musical compta amb la música composta per Albert Guinovart i incorpora tots els elements de les grans comèdies d’aventures: duels d’espadatxins, amors, revoltes, comèdia de l’art i batalles.

L’excursió del Casal Municipal de la Gent Gran està oberta a tothom, tant als jubilats i usuaris del Casal com als acompanyants. Les inscripcions ja són obertes i s’allarguen tot el mes de febrer. Les places són limitades.

spot_img

El + Vist