8 C
Lloret de Mar

El Casal Municipal de la Gent Gran anirà a veure ‘El Florido Pensil’ al Poliorama de Barcelona

La sortida serà el 8 d'abril, però les inscripcions es tanquen dimecres 23 de març. El preu de 30 euros inclou viatge i entrada.

El Florido Pensil Dones
El Florido Pensil Dones

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran organitza una excursió per anar a veure l’obra El Florido Pensil – Nenes al teatre Poliorama de Barcelona. La sortida serà divendres 8 d’abril, però les inscripcions es tancaran dimecres que ve, 23 de març. La coordinadora del casal, Margarita Rodríguez, ha explicat que molts usuaris se sentiran identificats amb les protagonistes de l’espectacle.

servicios profesionales jimenez

L’obra és un clàssic que explica la història del dia a dia de cinc nenes sotmeses a la brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra. Les protagonistes estan encarnades per Lloll Bertran, Mireia Portes, Victòria Pagès, Roser Batalla i Isabel Rocatti.

La sortida que organitza el Casal de la Gent Gran de Lloret costa 30 euros, que inclouen el viatge en autocar i l’entrada a platea. El termini per apuntar-s’hi, com hem dit, es tanca dimecres que ve, 23 de març. Per a més informació es pot trucar al 972 37 25 36.

D’altra banda, demà dijous el casal rebrà uns 150 usuaris de casals d’altres municipis de la comarca de La Selva, en la trobada mensual que s’organitza des del Consell. Margarita Rodríguez ja ha avançat que preparen una alternativa per si la pluja impedeix fer l’excursió; a més, la jornada es tancarà amb un dinar tots plegats seguit de ball.

spot_img

El + Vist