26.2 C
Lloret de Mar
El Casal de la Gent Gran decorat amb els mocadors de Festa Major

El Casal Municipal de la Gent Gran celebra avui el 35è aniversari

La celebració comptarà amb sardanes, agraïments als grups culturals i un concert de la coral "Tot cor".

El Casal de la Gent Gran decorat amb els mocadors de Festa Major

Darreres Notícies

Festa grossa avui al Casal Municipal de la Gent Gran, amb la diada de Sant Jaume, en què l’equipament celebra el 35è aniversari. S’han programat un seguit d’activitats adreçades, especialment, als jubilats i jubilades de la destinació. La jornada començarà a les 12h a la Plaça Pere Torrent. Hi haurà una audició de sardanes, a càrrec de la cobla Flama de Farners.

Després, a partir de les 13h, es faran els agraïments als diferents grups que duen a terme activitats culturals del casal. La celebració continuarà a les 17h, amb un concert de la coral del Casal, “Tot Cor”, que celebra el seu 17è aniversari. Entre tots els actes, s’espera reunir unes 400 persones.

La coral Tot Cor, en una actuació

D’aquesta manera, el Casal Municipal de la Gent Gran celebrarà el 35è aniversari. Va començar amb la seva activitat l’any 1984, com un punt de trobada. Amb el pas dels anys, van trobar un local on poder fer les seves activitats, amb l’objectiu de mantenir activa la gent gran. La coordinadora, Margarita Rodríguez, explica que “es va poder trobar un local per reunir tota la gent gran i tenir un punt de trobada, abans de la mentalitat era de quedar-se a casa i era un motiu perquè sortissin”.

Per l’equipament passen cada dia prop de 500 persones, entre les quals hi ha totes aquelles participants de diferents tallers i activitats que proposa el Casal. A més, també es fomenta la pràctica esportiva amb gimnàstica, natació, marxa nòrdica i ioga. Segons Margarita Rodríguez, “tothom les espera i la gent ha d’estar fent coses, el que no pot ser és jubilar-se i tancar-se, s’ha de ser sociable i cuidar la ment i el cos”.

spot_img

El + Vist