4.8 C
Lloret de Mar
Gent gran, al Teatre de Lloret

El Casal Municipal de la Gent Gran celebra la seva assemblea anual ordinària aquest dijous

Una de les novetats de l'assemblea és que s'aprofitarà la cita per informar sobre el nou sistema de pagament de l'IBI i sobre el nou carnet del MOLL.

Gent gran, al Teatre de Lloret

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran celebra demà dijous l’assemblea general ordinària. L’ordre del dia comptarà amb nou punts, entre els quals hi haurà l’exposició del programa d’activitats d’aquest 2020 i es farà balanç del 2019. La regidora de l’equipament, Arantxa Jiménez, assegura que les activitats sempre funcionen molt bé i tenen molta demanda.

A més, també es donarà a conèixer el balanç econòmic del 2019 i el pressupost per aquest any. I una de les novetats de l’assemblea és que s’aprofitarà la cita per informar sobre el nou sistema de pagament de l’IBI i sobre el nou carnet del MOLL (Museu Obert a Lloret).

L’assemblea està oberta a tothom, però s’adreça especialment als usuaris i usuàries del Casal Municipal de la Gent Gran. Unes persones que, segons la regidora, són molt actives i poden gaudir d’un gran ventall d’activitats.

L’assemblea se celebrarà demà dijous. La convocatòria és a les cinc de la tarda. Cal destacar que hi ha un canvi d’ubicació d’última hora: no es farà a la sala polivalent de la Biblioteca, sinó que es farà al mateix Casal Municipal de la Gent Gran.

spot_img

El + Vist