7.3 C
Lloret de Mar

El CECAT estudia fer una campanya destinada als banyistes per evitar ofegaments

Ho ha anunciat Proactiva avui, últim dia que el servei de socorrisme funciona a les platges de Lloret.

La platja, aquest matí
La platja, aquest matí

Darreres Notícies

De cara a la propera temporada, s’està estudiant la idea de fer una campanya de prevenció per als banyistes. El CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya), que coordina el servei de Protecció Civil, ho ha decidit arran de l’elevat nombre de persones que han mort ofegades aquest estiu en platges catalanes, una trentena. Ho ha avançat a la ràdio Sílvia Segura, de Proactiva.

servicios profesionales jimenez

Avui hem fet valoració, perquè és l’últim dia de la temporada que Lloret compta amb servei de socorrisme. Una temporada que, segons Segura, ha vingut marcada, d’una banda, per l’increment de l’ús de l’àrea adaptada per a persones discapacitades. Un altre tret positiu han estat les poques picades de medusa que s’han registrat, que han baixat de les 2.033 de l’any passat a 839 aquest any.

Pel que fa a l’estat del mar, en general ha estat bo, tot i que al setembre les condicions meteorològiques han canviat. Sílvia Segura també ha remarcat que aquest any s’han hagut de fer quatre evacuacions més que l’any passat a l’hospital, sobretot a causa dels petits accidents que pateixen els practicants d’esports aquàtics.

spot_img

El + Vist