Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar
El CDA al pavelló d'esports

El Centre de Distribució d’Aliments comença a funcionar aquest dimecres al pavelló municipal d’esports

Des que va esclatar la crisi sanitària s'ha doblat el nombre de famílies usuàries, de 400 a 800 mensuals i l'antic local havia quedat petit.

El CDA al pavelló d'esports

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

A partir d’aquest dimecres torna a obrir les portes el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) i ho farà a la nova ubicació: el pavelló municipal d’esports. Recordem que des que va començar el confinament, els productes s’han entregat a domicili; però ara, amb l’inici del desconfinament, es considera que els usuaris ja poden anar a buscar ells mateixos els aliments.

Això és molt positiu perquè en el servei a domicili s’entregaven lots tancats, mentre que ara, malgrat que seguirà havent-hi una cistella bàsica preestablerta, podran completar-la escollint alguns dels productes, tal com ha exposat la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

La regidora ha afegit que durant els propers mesos el servei funcionarà al pavelló de manera provisional, però després ja no es tornarà a l’antic local del carrer Girona, perquè ha quedat petit. Així doncs, s’està buscant una nova ubicació per al CDA.

Des que va començar la crisi del coronavirus, el CDA ha doblat el nombre de famílies usuàries, passant de les 400 a les 800 mensuals. Una dada que preocupa molt a la regidora, que és conscient que la xifra encara seguirà creixent més els propers mesos.

Per fer front a aquest increment, des de Càritas fan una crida al voluntariat perquè els fan falta mans.

D’altra banda, la regidora ha explicat que ja ha començat la tercera ronda de trucades a gent gran per saber com estan vivint la situació de pandèmia. A diferència de les altres dues rondes, en què les trucades es feien seguint uns ítems marcats, en aquest cas, es tracta de converses obertes amb l’objectiu de crear vincle amb la gent gran. A cada ronda s’han trucat al voltant d’unes 2.500 persones majors de 70 anys.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.