10.2 C
Lloret de Mar

El Centre de Distribució d’Aliments va repartir 180 tones a 700 famílies el 2018

Una xifra inferior a la del 2017, però encara molt elevada segons la presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen.

CDA (arxiu)
CDA (arxiu)

Darreres Notícies

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Lloret de Mar va repartir 180 tones de menjar el 2018. En total, va atendre 700 famílies. Una xifra inferior a la del 2017, però encara molt elevada segons la presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen.

Echegoyen valora de manera molt positiva que els usuaris són persones responsables que només acudeixen al servei quan tenen una necessitat real. Així doncs, quan comença la temporada turística el nombre d’usuaris es redueix de manera considerable perquè les persones tenen més facilitat per treballar i obtenir ingressos.

En aquest sentit, la responsable de Càritas a Lloret recalca que tant el servei de distribució d’aliments com el Rober per repartir roba no són cap caprici de ningú, sinó que hi accedeixen persones realment necessitades.

Pel que fa al CDA, Lucía Echegoyen recorda que Càritas s’encarrega de la gestió però els productes provenen de diferents vies: el Banc dels Aliments Europeu, de les diferents institucions, d’empreses que donen excedents i de les aportacions ciutadanes.

En els dos Grans Recaptes del 2018 a Lloret es van aconseguir 21 tones d’aliments. Una xifra molt bona, segons Càritas.

spot_img

El + Vist