Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Recollida de taps a FEDAC Pont Major (NRLL)

El Centre d’Estudis de Llengües i GLS s’uneixen a la recollida de taps contra l’AME

Junts contra l'AME recicla els taps de plàstic a canvi d'una quantitat econòmica que destina a la investigació de l'atròfia muscular espinal a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Recollida de taps a FEDAC Pont Major (NRLL)

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Junts contra l’AME afegeix nous punts de recollida de taps de plàstic amb l’objectiu d’aconseguir-ne com més millor. Uns taps que, com hem explicat altres vegades, es porten a reciclar a canvi d’una quantitat econòmica que es destina a la investigació contra l’atròfia muscular espinal (AME) a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest mes de gener, s’han sumat a la campanya el Centre d’Estudi de Llengües de Lloret (CELL) i GLS Blanes. Amb aquests dos, ja són onze els punts de recollida a Lloret, set a Blanes, dos a Palafolls i un a Tossa, a Tordera, a Girona, a Caldes de Malavella, a Llagostera, a Maçanet de la Selva, a Hostalric i a Vic. En total, 28 llocs on es poden deixar els taps.

Des de Junts contra l’AME estan molt contents i agraïts de la col·laboració que reben. Una de les membres, Esther Gómez, remarca que ara mateix, atesa la situació de pandèmia, és l’única activitat benèfica que poden dur a terme.

TALL AME Aquí a Lloret, els punts de recollida són els següents: l’Acadèmia What Fun, les pistes d’Atletisme, Pinturas Barrero, la Cafetería Divergente, la Piscina, el Mercat Municipal, la deixalleria, els dos Puntets, el Quiosc Mic-Mic i el Centre d’Estudis de Llengües.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.