28.1 C
Lloret de Mar
Recollida de taps a FEDAC Pont Major (NRLL)

El Centre d’Estudis de Llengües i GLS s’uneixen a la recollida de taps contra l’AME

Junts contra l'AME recicla els taps de plàstic a canvi d'una quantitat econòmica que destina a la investigació de l'atròfia muscular espinal a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Recollida de taps a FEDAC Pont Major (NRLL)

Darreres Notícies

Junts contra l’AME afegeix nous punts de recollida de taps de plàstic amb l’objectiu d’aconseguir-ne com més millor. Uns taps que, com hem explicat altres vegades, es porten a reciclar a canvi d’una quantitat econòmica que es destina a la investigació contra l’atròfia muscular espinal (AME) a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest mes de gener, s’han sumat a la campanya el Centre d’Estudi de Llengües de Lloret (CELL) i GLS Blanes. Amb aquests dos, ja són onze els punts de recollida a Lloret, set a Blanes, dos a Palafolls i un a Tossa, a Tordera, a Girona, a Caldes de Malavella, a Llagostera, a Maçanet de la Selva, a Hostalric i a Vic. En total, 28 llocs on es poden deixar els taps.

Des de Junts contra l’AME estan molt contents i agraïts de la col·laboració que reben. Una de les membres, Esther Gómez, remarca que ara mateix, atesa la situació de pandèmia, és l’única activitat benèfica que poden dur a terme.

TALL AME Aquí a Lloret, els punts de recollida són els següents: l’Acadèmia What Fun, les pistes d’Atletisme, Pinturas Barrero, la Cafetería Divergente, la Piscina, el Mercat Municipal, la deixalleria, els dos Puntets, el Quiosc Mic-Mic i el Centre d’Estudis de Llengües.

spot_img

El + Vist