Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Pancarta SOS Lloret

El Club d’Economia considera que la prolongació de la C-32 és ‘imprescindible’

Els grups contraris al projecte, en canvi, creuen que la prolongació de la C-32 no és sinònim de progrés.

Pancarta SOS Lloret

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El Club d’Economia de Lloret considera que és “imprescindible” que es tiri endavant el projecte de prolongació de la C-32 fins a la vila. Davant de les mobilitzacions impulsades pel sector de la ciutadania que hi està en contra, l’entitat ha volgut fer sentir la seva veu amb una nota de premsa on demana que es facin realitat aquesta i altres infraestructures viàries pendents al territori, com ara el desdoblament de la Nacional II en tot el seu recorregut.

La presidenta del Club, Cristina Cabañas, creu que l’arribada de l’autopista fins a Lloret aportarà molts beneficis per al municipi. Cabañas ha volgut deixar clar que el sector empresarial local veu amb bons ulls l’allargament de l’autopista, però també altres projectes que tinguin l’objectiu de millorar l’accés i la mobilitat a Lloret.

Segons Cristina Cabañas, l’arribada de l’autopista a la destinació contribuiria a la millora de la qualitat del turisme de Lloret. 

Des dels grups contraris al projecte, però, critiquen aquest punt de vista i consideren que la prolongació de la C-32 no és sinònim de progrés. Així ho ha expressat Joan Mora, de la plataforma Aturem la C-32.

Precisament, representants de la plataforma i de SOS Lloret van reunir-se ahir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Asseguren que el conseller va estar disposat a escoltar tots els seus arguments en contra del projecte i els va donar el seu punt de vista. Les dues parts, però, no van estar d’acord amb les opinions.

Santi Vila els va emplaçar a reunir-se amb els tècnics de la Generalitat per debatre el tema. La plataforma vol que el Govern català estudiï les alternatives, com són el desdoblament de la GI-682 entre Lloret i Blanes i el de la C-63 entre Lloret i Vidreres. Joan Mora ha explicat que el conseller va assegurat que no tenia cap interès personal en tirar endavant la prolongació de l’autopista i va argumentar que són els ajuntaments i bona part de la ciutadania qui reclama que s’impulsi el projecte.

Les entitats contràries a l’autopista tenen un calendari previst per poder informar els veïns del greu impacte mediambiental que consideren que tindrà el projecte si es tira endavant. La propera serà aquest diumenge, a la caminada de les ermites de Blanes.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.