14.7 C
Lloret de Mar

El cineclub Adler projecta ‘Los Tarantos’ per la Festa Major

La pel·lícula de Rovira Beleta -que adapta l'amor tràgic de Romeu i Julieta al món gitano- va ser nominada als premis Oscars de Hollywood.

La famosa bailaora Carmen Amaya, a 'Los Tarantos'.
La famosa bailaora Carmen Amaya, a 'Los Tarantos'.

Darreres Notícies

El cineclub Adler organitza aquest dijous una sessió de cinema de Festa Major. Es projectarà la pel·lícula “Los Tarantos”, del català Francesc Rovira Beleta, en una sessió de la FilmoXarxa.

servicios profesionales jimenez

Es tracta d’una producció que adapta la tràgica història amor entre Romeu i Julieta i la ubica al món gitano del Somorrostro barceloní de l’inici del 1962, l’any de la insòlita nevada a la ciutat comtal.

Anna Fors, cap de Documentació de la Filmoteca de Catalunya, destaca que la pel·lícula és “un testimoni gràfic de la Barcelona d’aleshores i un retrat del món gitano real, lluny de les panderetes”.

Entre els intèrprets hi ha la mítica bailaora Carmen Amaya, “qui fa un paperàs i es menja la pantalla quan surt”, la qual va fer el rodatge malalta i que va morir sense poder veure l’estrena.

‘Los Tarantos’, nominada a l’Òscar de Hollywood al millor film de parla estrangera, es podrà veure aquest dijous, a les 21h, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist