14.3 C
Blanes
Una escena del film 'El viatge de la Marta'

El Cineclub Adler projectarà ‘El viatge de la Marta’, una pel·lícula que farà reflexionar sobre el turisme

Serà avui, a les 21 hores al Teatre. I allà mateix, diumenge a les 12 hores, El Petit Adler oferirà

Una escena del film 'El viatge de la Marta'

Darreres Notícies

El Cineclub Adler torna aquesta nit amb la projecció de la pel·lícula El viatge de la Marta. És la història d’una noia de 17 anys que marxa de vacances amb el seu pare i el seu germà petit al Senegal. Allà, viurà diferents situacions que tensaran la relació amb la seva família.

El president del cineclub, Joan Moret, defineix el film com un drama familiar d’un pare vol recuperar la seva filla. Remarca que s’ambienta en el context dels complexos turístics en paradisos turístics com és, en aquest cas, el Senegal. Segons Moret, tot i que pugui semblar que la temàtica ens queda lluny, en el fons hi ha molts aspectes que poden resultar molt propers a Lloret de Mar.

La pel•lícula arriba al cineclub de Lloret en el marc de la iniciativa Quinzena Mallorquina, impulsada per diferents teatres de les comarques gironines amb la intenció de proposar una mirada a diferents propostes d’arts escèniques i culturals de les Illes Balears, centrant-se en el turisme.

En aquest cas, Joan Moret argumenta que la pel•lícula escollida no té relació amb les Balears, però l’han escollit perquè també tracta del turisme i considera interessant sumar-se a una iniciativa que pretén defugir el centralisme habitual de Barcelona.

Tal com ha comentat Joan Moret, dins de la Quinzena Mallorquina, els teatres gironins que hi participen oferiran la funció de Rostoll Cremat; una obra de teatre que a Lloret arribarà la setmana que ve, divendres 6 de març.

Pel que fa a la pel·lícula que projectarà avui el Cineclub Adler, El viatge de la Marta, la directora és la vallesana Neus Ballús, que el 2013 va sorprendre el públic i la crítica amb “La Plaga”. Igual que en aquella ocasió, el repartiment el conformen actors amateurs, tot i que aquest cop compta amb un actor professional: Sergi López.

La sessió començarà avui dijous a les nou de la nit, al Teatre de Lloret.

Diumenge, sessió d’El Petit Adler

I de cara a diumenge, nova proposta del cicle El Petit Adler. El Cineclub Adler ha escollit la pel•lícula d’animació Zog, dracs i heroïnes, de Max Lang i Daniel Snaddon.

El protagonista és en Zog, un drac que va a escola per aprendre a volar, a treure foc per la boca i a raptar princeses, però no se’n surt gaire bé. El president del Cineclub Adler, Joan Moret, apunta que és una nova adaptació d’un conte de Julia Donaldson, tota una habitual al cineclub lloretenc.

A banda de projectar aquesta pel·lícula, però, aquest diumenge El Petit Adler també oferirà quatre curts protagonitzats per nenes valentes.

La sessió del Petit Adler, adreçada a tota la família, serà aquest diumenge, a les dotze del migdia, al Teatre de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist