13.3 C
Lloret de Mar

El Club de Futbol Lloret treballa per celebrar el Centenari 1922-2022

A través d’un comunicat, l’entitat ha anunciat que l’any oficial de fundació passa a ser el 1922, i no el 1921 com s’havia conegut sempre.

Jugadors del Club de Futbol Lloret antic.
Jugadors del Club de Futbol Lloret antic.

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret es prepara per celebrar el seu Centenari. Al llarg de la pròxima temporada, la 2021-2022, es duran a terme diferents actes participatius en un any molt especial en la història del club.

A través d’un comunicat, l’entitat ha anunciat que l’any oficial de fundació passa a ser el 1922, i no el 1921 com s’havia conegut sempre. Aquest canvi ve provocat perquè el document més antic del club validat per la Federació Catalana de Futbol data del 1922.

cf lloret antic 2
Un equip antic del CF Lloret.

La vicepresidenta del Club de Futbol Lloret, Angelina Bonet, assenyala que ja fa temps que treballen en els actes del Centenari, amb la intenció que tothom que hagi passat per l’entitat pugui “participar i gaudir de la celebració sense oblidar a ningú”.

club futbol lloret antic
Una imatge més recent que les anteriors del club.

El Club de Futbol Lloret arriba al Centenari amb 250 jugadors entre les diferents categories, amb un Primer Equip en la Primera Catalana i equips en totes les etapes, fins i tot, en veterans.

spot_img

El + Vist