25 C
Lloret de Mar
Equip benjami de la secció artística de CN Lloret

El CN Lloret podria perdre la secció de natació artística

L'entrenadora ha deixat el grup i l'entitat -molt preocupada- està buscant amb urgència algú amb aquest perfil.

Equip benjami de la secció artística de CN Lloret

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret busca entrenadores per a la secció de natació artística. Fa uns dies, l’entitat ha patit la baixa de la persona que estava al capdavant de les noies que practiquen aquesta modalitat. Segons l’entitat esportiva, no continua per “motius personals i econòmics”.

Aquest contratemps impedeix que les noies puguin seguir entrenant ara per ara i, per aquest motiu, fan una crida per a trobar entrenadors titulats amb el Nivell 1 de natació artística.

El benjamí, subcampió de Catalunya de natació artística (Club Natació Lloret)
El benjamí, quan va quedar subcampió de Catalunya de natació artística (Club Natació Lloret)

La presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls, assenyala que la situació “és complicada” i que està generant “angoixa” a la mateixa entitat, a les famílies i a les noies.

Assegura que estan treballant per buscar a algú que tingui aquest perfil i que aposten perquè les 35 nedadores de natació artística puguin continuar. Però Valls lamenta que “si no trobem entrenadora, el club haurà de tancar la secció i això és l’últim que volem, ens doldria molt ja que hauríem d’adreçar les nedadores a altres clubs”.

La secció de natació artística del Club Natació Lloret es va posar en marxa l’any 2018. En un primer moment, ho van fer participant només en trobades escolars. Un any després, al 2019, van iniciar-se en competicions federades. L’entitat lloretenca és l’única que està federada a tota la demarcació de Girona. Ara mateix, compten amb 35 nedadores, entre els 5 i els 17 anys.

Cartell del CN Lloret

Per a les persones interessades en entrenar la secció de natació artística, el club demana que es posin en contacte a través del telèfon 674 680 362 o del correu [email protected]

spot_img

El + Vist