18.2 C
Lloret de Mar

El concurs de pintura ràpida, del Club Marina Casinet, arriba aquest diumenge a la 23a edició

El repte és que els participants demostrin les seves habilitats artístiques pintant un quadre en només poques hores.

Obra guanyadora de l'any passat, de José Manuel Aznar
Obra guanyadora de l'any passat, de José Manuel Aznar

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet ha preparat dues activitats per als pròxims dies. Aquest diumenge, l’entitat organitza el concurs de pintura ràpida, que arriba a la 23 edició. El repte és que els participants demostrin les seves habilitats artístiques pintant un quadre en només poques hores.

El president de l’entitat, Joan Domènech, explica que “si féssim un concurs de pintura seca es podria preparar amb temps, però aquest concurs requereix l’habilitat de poder resoldre de manera ràpida”.

Igual que en els dos anys anteriors, el concurs es fa a l’abril i no al setembre, unes dates que permeten incrementar la participació. La intenció de l’entitat és arribar a la cinquantena de quadres. L’any passat es van elaborar 42 obres, totes centrades en algun aspecte o imatge de Lloret.

Els interessats en participar, només han de presentar-se el mateix dia del concurs, a les 8h. Els quadres, com és habitual, quedaran exposats a la Casa de la Cultura. Es podran veure fins al 23 d’abril.

I, d’altra banda, aquest divendres, a les 20h, es durà a terme una conferència, que anirà a càrrec del professor Francesc Fontbona. És doctor en Història Moderna per la Universitat de Barcelona, especialitzat en l’època contemporània i expert coneixedor de l’obra de grans artistes com Casas, Miró, Picasso o Gaudí.

La seva ponència girarà al voltant de la figura d’un altre pintor de renom, Hermengild Anglada Camarassa. Domènech destaca que “va ser un pintor famosíssim que va protagonitzar un moment d’inflexió en la pintura”.

spot_img

El + Vist