20.4 C
Lloret de Mar

El concurs MontPhoto obre les inscripcions

L’associació lloretenca que l’organitza celebra la 26a edició del certamen, amb l’objectiu de promoure l’art fotogràfic i la defensa de la natura.

'Ghost', Premi d'Honor MontPhoto 2021 (Will Burrard-Lucas).
'Ghost', Premi d'Honor MontPhoto 2021 (Will Burrard-Lucas).

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per participar a MontPhoto, el concurs internacional de fotografia i vídeo de naturalesa, amb seu a Lloret de Mar.

L’associació que l’organitza celebra la 26a edició del certamen, amb l’objectiu de sempre: promoure l’art fotogràfic i la defensa de la natura.

Paco Membrives, director de MontPhoto, argumenta que “sortim d’una època complicada, amb una esperada tornada a la presencialitat, que anima la gent a participar, aquests dos anys ens hem posicionat internacionalment amb propostes virtuals”.

A part del retorn a la presencialitat de Montphoto, una de les novetats d’aquest any és que el concurs se suma a un projecte internacional. Anomenat ‘Changing Planet‘, ha sorgit a Alemanya i s’adreça a joves menors de 25 anys per tal que es formin en la fotografia mediambiental.

El concurs comptarà amb les categories habituals: activitats de muntanya, mamífers, aus, altres animals, món vegetal, paisatge, món subaquàtic, denúncia ecològica i art en la natura.

Les inscripcions per participar en el certamen estan obertes fins al 30 d’abril. Es poden formalitzar a través del web montphoto.com.

spot_img

El + Vist