6.7 C
Lloret de Mar

El conseller Torrent copsa les necessitats i propostes dels empresaris lloretencs

Roger Torrent va ser a Lloret fa uns dies per reunir-se amb diversos empresaris de la vila i intercanviar impressions.

El conseller Torrent, en la visita a Lloret (ERC)
El conseller Torrent, en la visita a Lloret (ERC)

Darreres Notícies

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha estat a Lloret recentment. Va venir per reunir-se amb empresaris del municipi i poder conèixer, de primera mà, l’estat del sector de l’hostaleria, l’oci i la restauració del municipi.

El president d’ERC a Lloret i alcaldable per a les eleccions municipals del 2023, Albert Ferrández, assegura que va ser una trobada molt profitosa i destaca que s’hi van tractar temes molt diversos que preocupen als empresaris lloretencs.

“Vam parlar de la pujada dels costos energètics, alguns empresaris fins i tot ens deien que es menjaven bona part dels beneficis que han tingut aquesta temporada”

Albert Ferrández

D’altra banda, ERC ha commemorat, aquest dissabte, 15 d’octubre, el 82è aniversari de l’assassinat del president Companys.

“És l’únic president d’Europa que ha sigut afusellat en ple exercici de les seves funcions i això no podem oblidar-ho, s’ha de reivindicar i, a més, ell va morir pel país”

Albert Ferrández
Commemoració del 82è aniversari de l'assassinat del president Companys (ERC)
Commemoració del 82è aniversari de l’assassinat del president Companys (ERC)

Com fa cada any, ERC ha fet un acte a la Plaça de la Vila, on s’ha fet una ofrena floral sota el lema Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.

spot_img

El + Vist