16.5 C
Lloret de Mar
El cor Ars Nova de Lloret

El cor Ars Nova de Lloret de Mar actua a l’Auditori de Barcelona

Juntament amb altres corals i dirigits per Salvador Brotons, oferiran la versió en concert de la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra”.

El cor Ars Nova de Lloret

Darreres Notícies

Aquest diumenge 10 d’abril l’Auditori de Barcelona presenta un concert dirigit per Salvador Brotons que compta amb prop de 200 cantaires en escena de les corals de Lloret, Gavà i Puig-Reig. Es tracta de la versió en concert de la popular sarsuela “Cançó d’amor i de guerra” del compositor valencià Rafel Martínez Valls. 

Una de les cantaires, Montse Gomis, explica que “en aquesta ocasió la sarsuela es representarà en versió concert amb l’acompanyament de la Banda Municipal de Barcelona, formada per setanta músics i amb arranjaments especials per la banda del nostre director Joan Cases”. 

La part coral està formada per 115 cantaires, integrants del cor Ars Nova Lloret, la coral La Igualtat de Gavà, de les quals Joan Cases n’és el director, i la coral polifònica de Puig-Reig. Pels papers principals compten amb la presència de solistes de renom dins del món de la lírica com Mireia Dolç i Carlos Taza.

Montse declara que “per fer entenedora l’obra hi haurà un fil conductor narratiu que servirà d’enllaç entre els diferents temes musicals que s’interpretaran i que duran a terme els narradors”.

Des del cor Ars Nova Lloret, es mostren molt orgullosos de poder participar en un projecte tan important com ho és el concert. 

“És un honor i un luxe pel cor Ars Nova Lloret poder formar part d’aquest esdeveniment tan important i que de ben segur marcarà un abans i un després en la història de la nostra coral”

Montse Gomis

Tot aquest engranatge, amb gairebé 190 persones sobre l’escenari, tindrà lloc el diumenge 10 d’abril, a les 6 de la tarda a l’Auditori de Barcelona. 

spot_img

El + Vist