19 C
Lloret de Mar

El Costa Encantada inicia la temporada aquest dimecres amb un nou parc aquàtic

Els aparthotels han de començar amb retard una temporada marcada per la crisi del coronavirus i en què, més que mai, caldrà apostar pel turisme de proximitat.

Darreres Notícies

Els tobogans del nou parc aquàtic dels aparthotels Costa Encantada s’estrenaran aquest dimecres, 1 de juliol. La Covid-19 ha obligat a posposar l’inici de la temporada en un equipament que aposta fort pel turisme familiar i que aquest any ha invertit 1’5 milions d’euros per crear un parc aquàtic per a infants i adolescents de 2 a 14 anys.

El propietari, Joan Masó, explica que la intenció era fer un parc integrat amb l’establiment. A més, volen seguir creixent en aquesta línia i crear noves zones d’aigua per a adolescents, ja que l’equipament treballa sobretot amb un públic familiar.

La temporada, que comença tard i a mig gas per la crisi del coronavirus, serà molt complexa. Tot i així, Joan Masó coincideix amb altres hotelers que cal ser optimistes i apostar més que mai pel turisme de proximitat.

El parc aquàtic, que ocupa una superfície de 700 metres quadrats, se centra en la temàtica dels pirates. Una de les peculiaritats que el fan especial és que s’hi poden fer fins a 27 activitats a la vegada. L’arquitecte encarregat del disseny del parc ha estat Josep Prunell, que remarca que s’ha estudiat de manera acurada que el parc sigui del tot segur.

Els aparthotels Costa Encantada van obrir el 2000 i cada any s’hi fan reformes per anar-se adaptant a les demandes de la clientela. La zona d’aigües i el solàrium sumen un total de 7.000 metres quadrats, que aquest estiu permeten garantir de manera còmoda la distància física necessària entre usuaris per evitar contagis.

Joan Masó i Josep Prunell
spot_img

El + Vist