10.5 C
Lloret de Mar

El departament de Benestar i Família torna a editar el calendari interreligiós de Lloret de Mar

Es presentarà demà dimecres, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca amb la presència de diferents membres de les comunitats religioses.

La tècnica i la regidora, als estudis de la ràdio
La tècnica i la regidora, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

El calendari interreligiós de Lloret de Mar d’aquest 2020 es presenta demà dimecres amb un acte que comptarà amb la presència de diferents membres de les comunitats religioses, que donaran a conèixer la seva activitat al llarg de l’any.

servicios profesionales jimenez

El calendari l’edita, des de fa cinc anys, el departament de Benestar i Família a través del Pla Local de Ciutadania (PLAC). La tècnica Pipi Fernández apunta que l’objectiu és fomentar la inclusió de tots els veïns i la bona convivència a la vila, on trobem més de 90 nacionalitats diferents. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, posa èmfasi en la voluntat que tothom conegui la resta de religions del municipi.

El calendari assenyala les festivitats destacades de cada religió, així com el dia més important de la setmana per a cadascú. A més a més, també inclou un plànol amb les localitzacions dels centres de culte que hi ha al municipi. Segons Pipi Fernández, aquest calendari, fins ara, ha tingut molt bona acollida.

L’acte de presentació es farà demà dimecres, a les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca, i es comptarà amb la col·laboració de diferents membres de la Taula interreligiosa.

El calendari interreligiós es podrà aconseguir demà mateix, aprofitant la presentació, a les oficines de Turisme o descarregant-lo a la pàgina web de l’Ajuntament. A més, se’n farà difusió a les escoles.

spot_img

El + Vist