7.4 C
Lloret de Mar

El doctor Estivill i la psicopedagoga Montserrat Domènech faran una xerrada a Lloret

La xerrada l’organitzen la Policia Local de Lloret i la Fundació Mutual de Conductors i es farà divendres a dos quarts d'onze del matí a la sala polivalent de la biblioteca.

Doctor Estivill
Doctor Estivill

Darreres Notícies

El doctor Eduard Estivill i la psicòloga i psicopedagoga Montserrat Domènech faran una xerrada aquest divendres a Lloret. Parlaran de la importància de dormir en l’adolescència. El doctor Estivill, especialista en el son, recorda que els adolescents solen donar poca importància a dormir, però que se’ls ha de fer veure que sí que és important per poder estar bé durant el dia.

servicios profesionales jimenez

Segons el doctor Estivill, un adolescent hauria de dormir nou hores cada dia, però n’hi ha molt pocs que ho facin. I remarca que les hores de son que es perden ja no es poden recuperar. Esduard Estivill considera que cal parlar amb els fills per fer-los entendre la importància que tenen les hores de son i evitar les prohibicions.

Una opinió que comparteix l’altra ponent de la xerrada de divendres, Montserrat Domènech, que assegura que l’adolescència és una etapa molt enriquidora, tot i que afegeix que és fonamental donar una bona educació quan els fills encara són petits.

La xerrada l’organitzen la Policia Local de Lloret i la Fundació Mutual de Conductors. La psicòloga argumenta que els pares han de tenir clar que si els seus fills no són prou responsables, encara no estan preparats per conduir.

La conferència amb el pediatre Eduard Estivill i la psicopedagoga Montserrat Domènech es farà aquest divendres, a dos quarts d’onze del matí, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist