4.8 C
Lloret de Mar
El femení, la temporada passada (Bàsquet Lloret)

El femení del Bàsquet Lloret jugarà a Primera Catalana la propera temporada

El club ha decidit apostar per fer créixer l’equip i ha adquirit una plaça en aquesta exigent categoria.

El femení, la temporada passada (Bàsquet Lloret)

Darreres Notícies

El femení del Bàsquet Lloret jugarà a Primera Catalana la propera temporada (fins ara l’equip jugava a Tercera Catalana). El club ha decidit apostar per fer créixer l’equip i ha adquirit una plaça en aquesta exigent categoria, que portarà les noies a competir també en comarques barcelonines.

Ho farà amb un nou entrenador: Marc Sampere, que arriba procedent del Club Bàsquet Salt. Pel que fa a la plantilla, fins al moment, l’entitat ha anunciat el fitxatge de la jugadora argentina Celeste de Dominicis, a més de les renovacions de Mari Zambrana, Ari Bosch, Neus Mollfulleda i Gabi Romero. Els propers dies, l’entitat seguirà anunciant qui són les integrants de l’equip.

El nou director esportiu del Bàsquet Lloret, Marc Ciurana, que ha estat entrenador del femení les últimes tres temporades, assegura que l’equip té la qualitat suficient per competir a Primera Catalana.

“Feia tres temporades que era l’entrenador i sempre els deia a les noies que no érem equip de Tercera Catalana, que podíem aspirar més amunt”

Marc Ciurana

Pel que fa al nou entrenador, està convençut que aportarà molt a l’equip.

“Té un perfil que encaixa perfectament en aquest sènior: té recorregut en altes categories, està en el món del bàsquet des de fa molts anys i, sobretot, és molt bona persona”

Marc Ciurana

L’objectiu aquesta temporada serà consolidar-se a Primera Catalana i donar una bona imatge perquè el nom de Lloret comenci a sonar en categories altes.

Marc Ciurana, que entrenarà el sènior masculí i el júnior femení, encara el nou càrrec de director esportiu amb molta il·lusió i respecte en una temporada en què el club creixerà i comptarà amb 19 equips.  

spot_img

El + Vist