25 C
Lloret de Mar
Espectacle de drons de l'empresa Celestial del Regne Unit

El festival de drons de Lloret de Mar és “tot un èxit que en garanteix la continuïtat”

El format de tres dies amb espectacles diferents ha vingut per quedar-se, amb el qual la destinació vol ser un referent.

Espectacle de drons de l'empresa Celestial del Regne Unit

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha viscut un intens cap de setmana amb tres espectacles diferents de drons, amb la platja plena d’espectadors i han omplert el cel de formes i colors.

La destinació ha gaudit de la 2a edició del festival de drons, que enguany ha fet el salt a l’àmbit internacional. Ha estat amb un format diferent al de l’any passat que, segons fonts municipals, ha vingut per quedar-se i amb el qual Lloret de Mar vol ser un referent.

espectacle de drons de l'empresa Umiles
El castell dibuixat amb els drons de l’empresa Umiles de Madrid.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, es mostra “content per l’afluència de públic a la platja, tot ha anat bé i sense incidents, ha estat un cap de setmana rodó, que garanteix la continuïtat del festival”.

espectacle de Flock Drone Art
El públic mira l’espectacle de Flock Drone Art.

El festival de drons ha comptat amb tres empreses participants: l’anglesa Celestial que va actuar el primer dia, seguida de la catalana Flock Drone Art que va ser dissabte, i finalment ahir amb la madrilenya Umiles.

La novetat també d’enguany ha estat que la sortida dels drons s’ha situat a la zona sud de la platja, per oferir una millor visió de les figures.

spot_img

El + Vist