-0.9 C
Lloret de Mar

Els espectacles de drons s’ubicaran a la part sud de la platja gran de Lloret

Enlloc d'enfocar l'esdeveniment al centre de la badia, per "millorar-ne la visió".

L'espectacle de drons del 2021 a Lloret.
L'espectacle de drons del 2021 a Lloret.

Darreres Notícies

A dos dies que comenci el festival de drons a Lloret de Mar anem coneixent diferents novetats del certamen, que aquest cap de setmana assolirà la 2a edició.

servicios profesionales jimenez

La més destacada és el canvi d’ubicació tot i que sempre a dins de la mateixa platja gran de Lloret. Enlloc d’enfocar l’espectacle al centre de la badia, es durà a terme “a l’alçada de la riera per millorar-ne la visió”, segons Fran Arnau, de l’empresa organitzadora Flock Drone Art.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, afegeix que “aquest canvi era una demanda de l’empresa, per tenir una visió més nítida de totes les figures”.

Els espectacles tindran lloc durant el cap de setmana. De divendres a diumenge, en què al llarg dels tres dies, un seguit d’empreses -totes de prestigui- oferiran un ‘show’ diferent amb més d’un centenar de drons.

El primer dia, aquest 29 de juliol, vindrà una empresa del Regne Unit, Celestial. Aquest passat gener han ofert un espectacle al port de Melbourne (Austràlia) amb més de 350 drons i també van organitzar l’espectacle a la Premiere League del Manchester City.

L’endemà dissabte, 30 de juliol, l’empresa serà la catalana Flock Drone Art. Guardonada amb el Premi Internacional al millor espectacle de 100 drons, per l’exhibició que va fer al Lloret Drone Festival l’estiu passat.

Mentre que el darrer dia, 31 de juliol, és el torn de l’empresa Umiles, de Madrid, que va organitzar un show amb 100 drons per la Marca Sport Weekend aquest passat mes de juny.

En Fran Arnau afegeix que oferiran espectacles sobre el mar, l’ecologia i la necessitat de gaudir de la vida, respectivament.

Segons fonts municipals, no es pot parlar de concurs però sí que s’esperen els comentaris del públic a través de les xarxes socials per saber quin ha estat el millor espectacle. El festival -que impulsa l’Ajuntament- compta de nou amb Flock Drone Art per l’organització. Els tres dies de durada del certamen, tot plegat començarà a les 22:30h.

spot_img

El + Vist