16.6 C
Lloret de Mar

El Festival Lloret Negre es posposa fins a l’octubre i es farà coincidir amb el I Congrés de la Policia

Es farà coincidir la cita amb el I Festival Lloret Cine Negro, el I Congrés de la Policia i les primeres jornades de criminologia.

El cartell del festival
El cartell del festival

Darreres Notícies

El Festival Lloret Negre, que s’havia de celebrar a principis d’abril, s’ha posposat fins a mitjan octubre. En concret, serà del 15 al 18 d’octubre.

La fundadora i organitzadora, Angelique Pfitzner, ha explicat que faran coincidir la cita amb el primer Festival Lloret Cine Negro, amb el primer Congrés de la Policia que es farà a Lloret per aquelles dates i amb les primeres jornades de criminologia, que s’havien de fer ara a l’abril.

El Festival atorga cada any un premi a la millor novel·la negra publicada en català. I una de les novetats destacades d’aquest any és que també compta amb un concurs de relats breus en castellà. Angelique Pfitzner està molt contenta perquè s’han presentat 340 relats provinents d’arreu d’Espanya i també de l’Amèrica del Sud.

El concurs el patrocina la Joieria Grau, que atorgarà 300 euros als guanyadors de cada categoria. Recordem, a més, que un dels millors relats es convertirà en un curtmetratge que s’estrenarà al festival de cinema.

spot_img

El + Vist