20 C
Lloret de Mar
El restaurant El Ventall, des de fora.

El grup Es Blanc, de capital lloretenc i blanenc, compra el restaurant El Ventall

Ja s'han començat a fer obres en aquest establiment emblemàtic amb la previsió d’obrir les portes aquest mes de maig. La voluntat és que el local estigui obert tot l’any.

El restaurant El Ventall, des de fora.

Darreres Notícies

El grup Es Blanc -amb l’empresari Max Illa (de hotel Bella Dolores) al capdavant, acompanyat de Miquel Pla- ha comprat el restaurant El Ventall, situat ben bé a cavall dels termes municipals veïns de Lloret de Mar i Blanes.

El grup -que té capital lloretenc i blanenc- ja ha començat a fer obres en aquest establiment emblemàtic amb la previsió d’obrir les portes aquest mes de maig. La voluntat és que el local estigui obert tot l’any, per servir dinars i esmorzars de forquilla, i que també obri a les nits durant l’estiu.

Exterior del Ventall

El nou restaurant serà de carn a la brasa i servirà productes de proximitat dels horts de l’establiment. A més de muntar un taller per a bicicletes i motos, pensat per als usuaris que estiguin fent una excursió pel territori.

“El concepte és d’un restaurant de forquilla i ganivet, que a l’estiu obri tot el dia”

Max Illa

Segons l’empresari, estan negociant amb Tesla per ubicar-hi també un punt de càrrega de vehicles elèctrics. La compra del Ventall s’ha formalitzat en els últims dies.

spot_img

El + Vist