5 C
Lloret de Mar
El restaurant El Ventall, des de fora.

El grup Es Blanc, de capital lloretenc i blanenc, compra el restaurant El Ventall

Ja s'han començat a fer obres en aquest establiment emblemàtic amb la previsió d’obrir les portes aquest mes de maig. La voluntat és que el local estigui obert tot l’any.

El restaurant El Ventall, des de fora.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El grup Es Blanc -amb l’empresari Max Illa (de hotel Bella Dolores) al capdavant, acompanyat de Miquel Pla- ha comprat el restaurant El Ventall, situat ben bé a cavall dels termes municipals veïns de Lloret de Mar i Blanes.

El grup -que té capital lloretenc i blanenc- ja ha començat a fer obres en aquest establiment emblemàtic amb la previsió d’obrir les portes aquest mes de maig. La voluntat és que el local estigui obert tot l’any, per servir dinars i esmorzars de forquilla, i que també obri a les nits durant l’estiu.

Exterior del Ventall

El nou restaurant serà de carn a la brasa i servirà productes de proximitat dels horts de l’establiment. A més de muntar un taller per a bicicletes i motos, pensat per als usuaris que estiguin fent una excursió pel territori.

“El concepte és d’un restaurant de forquilla i ganivet, que a l’estiu obri tot el dia”

Max Illa

Segons l’empresari, estan negociant amb Tesla per ubicar-hi també un punt de càrrega de vehicles elèctrics. La compra del Ventall s’ha formalitzat en els últims dies.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.