9.1 C
Lloret de Mar
La terrassa del Bella Dolores, un dels atractius de l'establiment

El Bella Dolores, al Top 5 dels hotels de Lloret amb més puntuació a Booking

Les valoracions dels clients al llarg dels darrers dos anys han fet que l’establiment compti amb aquesta bona puntuació entre els hotels de Lloret.

La terrassa del Bella Dolores, un dels atractius de l'establiment

Darreres Notícies

El Bella Dolores ha entrat en el top 5 dels hotels de Lloret amb millors puntuacions a Booking, un dels portals de reserves online de referència. Ara mateix, la puntuació que tenen és d’un 9 sobre 10.

Les valoracions dels clients al llarg dels darrers dos anys han fet que l’establiment compti amb aquesta bona puntuació entre els hotels de Lloret. Aquest fet permet el Bella Dolores estar ben posicionat a Booking.

https://twitter.com/maxilladelloret/status/1371530762244263937?s=20

El seu propietari, Max Illa, valora aquest ‘Top 5’ com un “reconeixement a la feina i a l’esforç”.

“El 90% de clients es mou per les xarxes socials i mira molt les puntuacions”

Max Illa

Max Illa afegeix que els clients que tenen valoren especialment el tracte de proximitat que ofereix un hotel de 16 habitacions gestionat per una família.

El Bella Dolores va ser fundat l’any 1954, i va ser reformat el 2001. Està situat a la plaça Espanya, a pocs metres de la platja, al centre de Lloret de Mar.

És un dels pocs establiments que hi ha oberts a la destinació. Mira a la Setmana Santa amb un cert optimisme, ja que han augmentat les reserves de turisme català de proximitat. De cara a l’estiu, en Max Illa opina que serà millor que el de l’any passat, tot esperant reserves d’última hora.

spot_img

El + Vist