5 C
Lloret de Mar
La terrassa del Bella Dolores, un dels atractius de l'establiment

El Bella Dolores, al Top 5 dels hotels de Lloret amb més puntuació a Booking

Les valoracions dels clients al llarg dels darrers dos anys han fet que l’establiment compti amb aquesta bona puntuació entre els hotels de Lloret.

La terrassa del Bella Dolores, un dels atractius de l'establiment

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El Bella Dolores ha entrat en el top 5 dels hotels de Lloret amb millors puntuacions a Booking, un dels portals de reserves online de referència. Ara mateix, la puntuació que tenen és d’un 9 sobre 10.

Les valoracions dels clients al llarg dels darrers dos anys han fet que l’establiment compti amb aquesta bona puntuació entre els hotels de Lloret. Aquest fet permet el Bella Dolores estar ben posicionat a Booking.

https://twitter.com/maxilladelloret/status/1371530762244263937?s=20

El seu propietari, Max Illa, valora aquest ‘Top 5’ com un “reconeixement a la feina i a l’esforç”.

“El 90% de clients es mou per les xarxes socials i mira molt les puntuacions”

Max Illa

Max Illa afegeix que els clients que tenen valoren especialment el tracte de proximitat que ofereix un hotel de 16 habitacions gestionat per una família.

El Bella Dolores va ser fundat l’any 1954, i va ser reformat el 2001. Està situat a la plaça Espanya, a pocs metres de la platja, al centre de Lloret de Mar.

És un dels pocs establiments que hi ha oberts a la destinació. Mira a la Setmana Santa amb un cert optimisme, ja que han augmentat les reserves de turisme català de proximitat. De cara a l’estiu, en Max Illa opina que serà millor que el de l’any passat, tot esperant reserves d’última hora.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.