Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Actual autopista C-32

El grup Impuls per Girona demana a la Generalitat que torni a activar les obres de la C-32

Els empresaris creuen que és essencial la prolongació de la autopista entre Blanes i Lloret de Mar.

Actual autopista C-32

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, Foeg, Fòrum Carlemany i Pimec Girona, integrades al grup Impuls per Girona, han reaccionat davant de l’aturada de les obres. Demanen al departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat que presenti un recurs amb el qual poder continuar la construcció de la via.

Els empresaris creuen que és essencial la prolongació de la autopista entre Blanes i Lloret de Mar, que esperen des de fa més d’una dècada. Tot i això, insisteixen en que el projecte s’ha de dur a terme amb respecte pel medi ambient i la fauna, ja que no pot haver cap errada que provoqui efectes no desitjats en el medi ambient. Les cambres diuen que l’aturada d’aquestes obres afectarà negativament la qualitat de vida dels residents de la zona.

Els empresaris del grup Impuls per Girona confien en què les insuficiències detectades es podran resoldre aviat per aconseguir una via segura i respectuosa amb el medi. Enric Dotras, vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona “la principal demanada és que es pugui seguir amb la construcció d’aquesta autopista tan necessitada pel desenvolupament empresarial de la zona”.

Dotras també exposa que Lloret és l’única destinació turística de rellevància a l’Estat espanyol “que no disposa d’una via ràpida” i segura que connecti amb l’Aeroport, amb Barcelona i amb la resta d’Europa. A més, assenyala que el projecte “ha d’anar lligat al desdoblament de la N-II, que ha de connectar la C-32 amb l’AP-7”.

El sector coincideix en la necessitat de la preservació de la fauna i el paisatge, però considera preocupants les conseqüències de mantenir la via aturada, ja que és incapaç d’absorbir les necessitats de desplaçament. Afirmen que en aquesta reforma es van incorporar moltes millores ambientals i que s’ha assumit per governs de la Generalitat de signe polític molt diferent. A més, manifesten que compta amb el suport de la majoria dels representants municipals de les poblacions que pateixen els efectes de l’actual carretera.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.