16 C
Lloret de Mar
Un dels assajos de l'obra dels Jubil.

El grup Jubil ofereix una doble actuació en el Teatre de Lloret

Amb la comèdia 'Ser o no ser' i el musical "¡Que tiempo tan feliz!", amb una funció aquest dissabte (21h) i una altra l'endemà diumenge (18h).

Un dels assajos de l'obra dels Jubil.

Darreres Notícies

El grup Jubil actua aquest cap de setmana fins a dues vegades al Teatre de Lloret. I ho fa per partida doble: amb la comèdia “Ser o no ser” i, tot seguit, el musical “¡Qué tiempo tan feliz!”

L’espectacle s’ambienta a la Vila de Bé de Mar, on volen organitzar unes jornades culturals i han demanat col·laboració als vilatants. La ciutadania té intenció de col·laborar, però si al mateix temps en pot treure alguna cosa, millor. La directora dels Jubil és Montse Xapellí, qui destaca que tot plegat és “un divertiment per passar-ho bé, sense complexos”.

L’obra de teatre farà sortir 18 persones a l’escenari, mentre que el musical, amb diferents cançons, ben variades, comptarà amb tot el grup dels jubilats al complet: fins a 36 persones en escena.

Aquest cap de setmana hi haurà dues oportunitats de veure els Jubil. Dissabte, a les nou del vespre, o diumenge a les sis de la tarda. Les entrades valen 7 euros anticipades i 8, a taquilla. Les funcions formen part de la Capital de la Cultura Catalana.

spot_img

El + Vist