30.9 C
Lloret de Mar
Façana de l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort

El Guitart Central Park Aqua Resort reobrirà aquest dissabte

La crisi del coronavirus va paralitzar tot el sector turístic i molts empresaris van haver de presentar un ERTO, un Expedient de Regulació de Temporal de l’Ocupació. Ara que s’està reactivant l’activitat, els hotels van obrint de manera progressiva. És el cas del Guitart Central Park Aqua Resort, que celebra el 65è aniversari i aquesta […]

Façana de l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort

Darreres Notícies

La crisi del coronavirus va paralitzar tot el sector turístic i molts empresaris van haver de presentar un ERTO, un Expedient de Regulació de Temporal de l’Ocupació.

Ara que s’està reactivant l’activitat, els hotels van obrint de manera progressiva. És el cas del Guitart Central Park Aqua Resort, que celebra el 65è aniversari i aquesta ha estat la primera vegada que ha hagut de tancar. El director general de la Cadena Guitart, Roberto Torregrosa, explica que han aprofitat el confinament per fer manteniment de les instal·lacions i poder preparar amb condicions l’esperada reobertura.

Un treballador desinfectant (Guitart Hotels)

L’hotel, que obre portes aquest dissabte, 27 de juny, s’ha adaptat amb els protocols marcats per l’Institut per la Qualitat d’Espanya i la Confederació Espanyola d’Hotels i Apartaments Turístics (CEHAT) amb l’aval del Ministeri de Sanitat. Torregrosa matisa que s’ha vetllat per garantir les mesures, però també la comoditat i el confort dels clients.

Desinfectant les habitacions per a la reobertura (Guitart Hotels)

De moment, segueixen tancats la resta d’hotels de la cadena. Dels 200 treballadors a qui va afectar l’ERTO, la reobertura permet reincorporar-ne una cinquantena. I la intenció és anar ampliant la plantilla a mesura que avanci la temporada.

Formació dels treballadors per a la reobertura (Guitart Hotels)

El director general explica que de moment obren amb només un 10% d’ocupació. Tot i que de moment les reserves són molt tímides, la cadena considera que era necessari tornar a obrir les portes, pels treballadors, per la clientela i per poder mantenir les instal·lacions en bones condicions. Les reserves, de moment, són de turisme de proximitat i a títol particular.

Però Torregrosa creu que Lloret no pot viure només del mercat català i francès. Per tant, caldrà treballar per captar el màxim de turisme possible en una temporada del tot excepcional. Tot i així, serà complicat rebre visitants estrangers, perquè a molts ciutadans els fa respecte viatjar a altres països en el moment actual.

spot_img

El + Vist