17.2 C
Lloret de Mar

El Josep Soto Quintet tancarà la temporada del Club Marina Casinet amb un concert de jazz

El concert, que es farà demà divendres, començarà a les 22 hores, al passeig Verdaguer, davant de la terrassa del Casinet.

Josep Soto Quintet
Josep Soto Quintet

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet segueix amb la seva tradició de tancar la temporada amb un concert de jazz. El farà demà a la nit davant de la seva seu, al passeig Verdaguer. En aquesta ocasió, actua el Josep Soto Quintet, que oferirà una actuació de jazz llatí, bossanova i cançons conegudes.

servicios profesionales jimenez

El president de l’entitat, Joan Domènech, està convençut que serà un concert molt interessant i explica que li devien al director de l’acadèmia Sis Cordes. El motiu és que l’any passat el Casinet havia convidat a Harry Sparnay, però el músic es va posar malalt i, de fet, va morir poques setmanes després. Per no suspendre el concert, Josep Soto va unir-se a la banda de Sparnay.

El concert començarà demà divendres a les deu de la nit, al passeig Verdaguer, davant de la terrassa del Casinet. El concert és obert a tothom i, qui vulgui, podrà sopar un menú especial del Marsol per 30 euros.

Com dèiem, l’actuació de jazz tanca el curs. Joan Domènech està content de com ha anat la temporada i ha avançat que de cara a la propera ja tenen alguns noms lligats i durant els propers mesos acabaran de tancar el programa.

spot_img

El + Vist