16.5 C
Lloret de Mar
El jove pianista manresà (Nació Digital).

El jove Xavier Ricarte tanca avui el cicle “Nits de Piano al Teatre”

L’artista oferirà el concert “Els colors de l’èxtasi”, amb composicions pròpies i peces de Liszt o Schubert.

El jove pianista manresà (Nació Digital).

Darreres Notícies

El pianista manresà Xavier Ricarte tanca avui a Lloret de Mar el cicle “Nits de Piano al Teatre”, organitzat pels Amics de la Música de Lloret. L’artista oferirà el concert “Els colors de l’èxtasi”, amb composicions pròpies i peces de Liszt o Schubert.

El pianista ha estat valorat per la crítica com una jove promesa amb sensibilitat, energia i intensitat musical, tant per a la interpretació com en la improvisació. La seva carrera va començar de ben petit, amb només 9 anys, amb un recorregut de concerts a Catalunya en un concurs de Joventuts Musicals.

A partir d’aquí, ha estudiat en prestigioses institucions, sempre amb unes qualificacions molt destacades i amb la formació a càrrec de professors rellevants. Actualment, Ricarte és professor titulat a l’Acadèmia Granados-Marshall.

El concert de Xavier Ricarte és aquesta tarda, a partir de les 20h, al Teatre de Lloret. El preu general de les entrades és de 10 euros, i de 7 euros pels jubilats i els estudiants. La venda de tiquets es farà una hora abans, a la taquilla de l’equipament.

spot_img

El + Vist