4.8 C
Lloret de Mar
El Lidl amb els accessos no acabats

El Lidl no ha pogut obrir aquest dijous en no estar acabats els accessos

El supermercat havia anunciat l'obertura per al 4 de febrer i ara l'anuncia per al 6, dissabte.

El Lidl amb els accessos no acabats

Darreres Notícies

L’obertura del nou LIDL de Lloret s’ha hagut d’ajornar per problemes urbanístics. La cadena alemanya tenia previst obrir el supermercat avui mateix, però l’Ajuntament no li ha donat el permís pertinent perquè els accessos de la zona no estan acabats. I és que una condició perquè l’establiment pogués obrir portes era que la rotonda que hi dóna accés i tot el seu entorn estiguessin acabats. Ara l’establiment anuncia l’obertura per aquest dissabte, dia 6. 

Aquesta és la segona vegada que Lidl ha d’ajornar l’obertura, malgrat haver anunciat la data prèviament a través de la publicitat. Segons el Punt Avui, la cadena argumenta l’ajornament per problemes organitzatius interns, tot i que la decisió no la va prendre fins ahir a última hora.

L’empresa alemanya ha invertit 2,8 milions d’euros en el nou establiment, que donarà feina a una trentena de persones, algunes de les quals han estat contractades a través del SOM (Servei d’Ocupació Municipal). La botiga, que fa més de 1.100 metres quadrats i té 95 places d’aparcament, ha estat dissenyada amb la nova imatge de la companyia i construïda amb els criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental.

Recordem que el desenvolupament del sector de Sant Quirze, on hi ha el nou supermercat, va a càrrec dels propietaris de la zona. L’àrea d’actuació abasta una superfície de gairebé 200.000 metres quadrats, la meitat dels quals seran zona verda. El pla preveu també una zona on es construirà un equipament escolar i una altra destinada a equipament públic. A més, a banda del Lidl, també s’hi preveu una altra gran àrea comercial d’uns 18.000 metres quadrats, que es diu que podria gestionar l’Esclat.

spot_img

El + Vist