13.8 C
Lloret de Mar

El Lloret Convention Bureau arriba als 10 anys havent consolidat la destinació en aquest mercat

Aquest dimecres s'ha celebrat l'assemblea anual de l'organisme público-privat i les valoracions de la feina feta fins ara han estat molt positives.

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau celebra el 10è aniversari. L’entitat pública i privada que promociona Lloret de Mar com a seu de congressos i esdeveniments es va crear el 2009 i en aquesta primera dècada de vida ha aconseguit consolidar la destinació en aquest tipus de mercat turístic. L’actual directora de l’ens, Montse Belisario, en fa una valoració molt positiva.

Montse Belisario, a l’assemblea d’ahir (Gremi d’Hotelers de Lloret de Mar)
servicios profesionales jimenez

Tal com ha exposat Belisario, durant aquests deu anys han vingut a Lloret més de 200.000 delegats, s’han fet un miler de reunions i s’han celebrat 700 festivals o bandes a la via pública. Els principals mercats són els de proximitat.

L’alcalde, a l’assemblea d’ahir (Gremi d’Hotelers de Lloret de Mar)

Totes aquestes xifres s’han donat a conèixer aquest dimecres en l’assemblea anual del Convention Bureau. L’alcalde, Jaume Dulsat, afirma que Lloret és pionera en especialitzar-se en acollir reunions d’empresa i esdeveniments.

Durant els 10 anys d’existència, el Convention Bureau ha captat esdeveniments destacats, com la presentació de dos nous models de cotxes de la marca AUDI, o la trobada mundial de blocaires de viatges TBEX.

En l’assemblea d’aquest dimecres, s’ha fet balanç del 2018, amb més de 130 esdeveniments corporatius i associatius fets a Lloret, i s’han anunciat les principals actuacions d’enguany, com ara seguir apostant per mercats estratègics, com el francès. Ho ha explicat Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Enguany s’esperen un seguit d’esdeveniments a la destinació. A tall d’exemple, a partir d’avui, comença l’estada dels 2.700 participants, vinguts d’arreu del món, al Radikal Darts, el campionat de dards electrònics.

El Lloret Convention Bureau compta en l’actualitat amb una 50a de membres, del sector de l’allotjament, restauració, serveis especialitzats i activitats. La commemoració del 10è aniversari es farà a l’octubre.

spot_img

El + Vist