Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
La directora del LLCB a l'acte de promoció a Suïssa

El Lloret Convention Bureau obre l’oferta de la destinació al mercat suís

L'organisme ha participat a una estada a Suïssa organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau.

La directora del LLCB a l'acte de promoció a Suïssa

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Lloret de Mar ha promocionat per primera vegada a Suïssa l’oferta especialitzada en el turisme de congressos i esdeveniments. Al llarg d’aquesta setmana, els representants del Lloret Convention Bureau (LLCB), han visitat les ciutats de Zuric i Ginebra.

Allà s’han pogut adreçar a diferents professionals turístics, com agències organitzadores d’esdeveniments i periodistes. La presentació de la destinació s’ha acompanyat de sessions de treball per afavorir la coneixença dels participants i crear sinergies sobre la captació de negoci al territori.

L’estada a Suïssa l’ha organitzat el Costa Brava Girona Convention Bureau, i ha comptat també amb representants de l’hotel Santa Marta i de la cadena Olympic. La directora del LLCB, Montse Belisario, valora de manera molt positiva que la destinació s’obri a nous mercats i recorda que els països del centre d’Europa són un dels mercats més importants per al LLCB.

A banda d’aquesta tasca promocional, l’organisme que gestiona l’oferta de congressos i esdeveniments a Lloret ha col·laborat en un viatge de familiarització amb professionals francesos. Van passar uns dies a la destinació, on van gaudir d’un seguit d’activitats per descobrir el patrimoni cultural lloretenc.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.