13.7 C
Lloret de Mar
Acció promocional del LLCB

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta de la destinació en els principals mercats

Durant les últimes setmanes ha participat en diferents accions enfocades als professionals de Catalunya, Espanya, França i Regne Unit, els principals mercats per aquest sector.

Acció promocional del LLCB

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Lloret de Mar promociona l’oferta especialitzada en turisme de congressos i esdeveniments als mercats europeus. Ho ha fet durant les últimes setmanes a través de diferents accions enfocades als professionals de Catalunya, Espanya, França i Regne Unit, els principals mercats per aquest sector.

La directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, fa una valoració molt bona de totes les accions. Per exemple, els dies 28 i 29 de maig, es va participar en el workshop MICE Place Lyon, amb reunions amb 28 agències franceses especialitzades en l’organització d’esdeveniments.

Un dia després, el 30 de maig, es va assistir a un Escape Room organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau a Barcelona. La intenció és donar a conèixer l’oferta de cada destinació des d’un punt de vista amè. Aquesta acció promocional va comptar amb la presència de 70 agències de Catalunya.

Per últim, els dies 1 i 2 de juny, Lloret va rebre la visita de sis agències organitzadores d’esdeveniments de Londres. Va ser en un viatge de familiarització proposat, entre altres, pel Lloret Convention Bureau, per donar a conèixer els espais de la destinació especialitzats en el turisme de reunions i les activitats que s’hi poden dur a terme. El que més va agradar als visitants va ser descobrir que a Lloret pràcticament tot és accessible a peu. Segons Belisario, és molt important que els especialistes puguin conèixer la destinació de primera mà.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.