10.3 C
Lloret de Mar

El Lloret Esportiu Futbol Sala, a un congrés internacional d’entrenadors

Manuel Damas, membre del Lloret Esportiu Futbol Sala, exposarà la metodologia de l’entitat en la 4a edició de l'esdeveniment. Serà virtual, amb ponents internacionals, d’Amèrica i Europa.

Partit de l'escoleta del Lloret Esportiu Futbol Sala, contra el Pineda, del 2019.
Partit de l'escoleta del Lloret Esportiu Futbol Sala, contra el Pineda, del 2019.

Darreres Notícies

Manuel Damas, membre del Lloret Esportiu Futbol Sala, exposarà la metodologia de l’entitat en el quart Congrés Internacional per a la formació d’entrenadors de futbol sala, previst a partir del 19 d’abril. L’esdeveniment, que es farà de manera virtual, comptarà amb ponents internacionals, d’Amèrica i Europa.

servicios profesionales jimenez

El formador Manuel Damas explica que la seva conferència se centrarà en l’etapa inicial dels infants, entre els 4 i 9 anys. Parlarà de “l’evolució en aquestes edats” i els fonaments tècnics i tàctics que cal treballar.

L'equip aleví del Lloret Esportiu Futbol Sala.
L’equip aleví del Lloret Esportiu Futbol Sala.

En concret, donarà a conèixer la metodologia que posen en pràctica en el Lloret Esportiu Futbol Sala, en què donen prioritat al coneixement i el domini del cos en els seus esportistes de base.

El quart Congrés Internacional per a formació d’entrenadors de futbol sala, organitzat per Fundefaba, se celebrarà del 19 al 24 d’abril, amb les conferències d’una dotzena de formadors.

spot_img

El + Vist