19.8 C
Blanes
Jugadors del Club de Futbol Lloret celebrant un gol (Portal 7)

El Lloret jugarà a la nova Superlliga Catalana de futbol la temporada que ve

A través d’una circular, la Federació Espanyola ha anunciat que la Tercera Federació comptarà amb 18 equips i això provocarà més ascensos dels previstos per als equips de Primera Catalana.

Jugadors del Club de Futbol Lloret celebrant un gol (Portal 7)

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret jugarà la pròxima temporada en la nova Superlliga Catalana. Tot i que la Federació Catalana de Futbol encara no ho ha fet oficial, la Federació Espanyola va comunicar ahir, a través d’una circular, que la categoria de Tercera Federació passarà a comptar amb divuit equips i això provocarà més ascensos dels previstos per als equips de Primera Catalana.

Dos dels beneficiats d’aquesta reestructuració son el Lloret i el Viladecans, que es troben disputant l’eliminatòria d’ascens a la Superlliga Catalana, després de finalitzar en el sisè lloc dels seus respectius grups de Primera Catalana. Tot i que aquest dissabte s’haurà de disputar el partit de tornada, després de l’empat a 1 del partit d’anada, aquest anunci de la Federació Espanyola provoca que sigui un enfrontament sense res en joc i que els dos equips puguin celebrar l’ascens.

circo de las estrellas

A banda, aquesta reestructuració també beneficia a equips com el Vilafranca i el Vilassar de Mar, que es mantindran en la Tercera Federació, i també donaria l’ascens a Superlliga a un altre equip de la Primera Catalana com la Unió Atlètica d’Horta.

La Superlliga Catalana passarà a ser, la pròxima temporada, la màxima categoria del futbol català, a un pas de la Tercera Federació. Tindrà un únic grup amb equips d’arreu de Catalunya. De moment, però, es desconeix si Superlliga serà el nom definitiu, ja que també agafa força el nom de Lliga Elit.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist