3.7 C
Lloret de Mar
Un partit de l'octubre passat (CF Lloret)

El Lloret ofereix als infants que juguen en clubs de fora que puguin entrenar aquí

El Club de Futbol Lloret ha obert les inscripcions per donar cabuda a infants que no poden desplaçar-se al municipi del seu club pel confinament municipal.

Un partit de l'octubre passat (CF Lloret)

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret ofereix entrenaments a tots els jugadors lloretencs afectats pels confinament municipal. Des de l’entitat, s’han obert inscripcions per donar cabuda als esportistes de base que aquesta temporada formen part de clubs de fora de la vila i que no es poden desplaçar per dur a terme l’activitat.

Ho explica el president de l’entitat, Eduard Coloma, que assenyala que cal donar prioritat a la formació. Per aquest motiu, assegura que és important oferir aquest servei a tots els nens i nenes de Lloret que no poden entrenar aquests dies.

De moment, els equips de base només poden entrenar, perquè les competicions van quedar suspeses temporalment el passat mes d’octubre, a causa de les restriccions de la Generalitat. En aquest sentit, des del Club de Futbol Lloret han enviat un comunicat a la Federació Catalana de Futbol, de manera conjunta amb altres entitats de Primera Catalana, en relació amb el futur de les lligues.

Demanen que, si a finals d’aquest mes de gener no es pot entrenar amb normalitat, les competicions amateurs quedin suspeses. En canvi, amb la base, assenyalen que cal seguir entrenant i, si es pot, fer alguns partits quan la situació de l’epidèmia millori.

De moment, el Club de Futbol Lloret segueix endavant amb els entrenaments de la base, que es fan en grups de sis persones, tal com marquen les mesures de la Generalitat pels esports a l’aire lliure.

Ara, els jugadors lloretencs que formen part d’equip d’altres poblacions s’hi poden unir. Per conèixer totes les condicions necessàries per poder entrenar, els interessats s’han de posar en contacte amb el club, a través del correu cflloret@cflloret.com.  

spot_img

El + Vist