4.4 C
Lloret de Mar
Una àmfora del Lloret Team Play

El Lloret Team Play té un impacte econòmic de 10.000 euros als establiments locals

El joc del Puntet va néixer per distreure els joves però de seguida va créixer i ha estat tot un èxit, amb 260 participants. Hi haurà noves edicions.

Una àmfora del Lloret Team Play

Darreres Notícies

Molt bones valoracions de la primera edició del Lloret Team Play, un joc organitzat pel Puntet amb l’objectiu de distreure el jovent del municipi, però que ha superat totes les expectatives.

I és que amb la participació de 260 joves, s’ha aconseguit un impacte econòmic en establiments comercials i de restauració locals que puja a més de 10.000 euros. Un dels organitzadors, Nacho Allende, està molt satisfet del resultat d’una iniciativa pionera, que va néixer en època de confinament.

Nacho Allende assegura que la intenció inicial era únicament fer passar una bona estona als joves, però de seguida el projecte va créixer i s’hi van involucrar els comerciants i restauradors.

L’equip guanyador ha estat, amb diferència, El Combo. El joc virtual consistia en què els equips, formats per quatre persones, havien de reunir el major nombre de punts o àmfores. Per aconseguir-les, havien de superar un seguit de reptes virtuals, però també robar a altres equips per atzar o fent compres en els establiments locals que s’han sumat al joc. Precisament, els mateixos establiments han estat els que han atorgat els premis.

Els organitzadors ja treballen en noves edicions del Lloret Team Play, que presentaran novetats, com ara obrir el rang d’edat, que ara estava tancat a joves de 18 a 35 anys.

Des del Gremi de bars, restaurants i cafeteries, el president, Nino Gómez, també fa una valoració molt positiva de la iniciativa i espera que es torni a repetir.

L’organització també remarca que l’abast del joc a les xarxes socials ha estat de més de 80.000 impressions i ha arribat a més de 13.000 comptes d’instagram.

spot_img

El + Vist